logo tobb logo tobbetu

“Ankaralı Girişimcilerin İhtiyaç Analizi” Raporu Hazırlanıyor Girişimcilik ekosisteminin geleceğini tasarlamak amacıyla TEPAV’da iki ayrı etkinlik düzenlendi.  
Haber resmi
29/12/2015 - Okunma sayısı: 1107

 

ANKARA- TOBB-ETÜ, TOBB-ETÜ Teknoloji Transfer Ofisi, GARAJ ve Viveka işbirliğinde 17 ve 25 Aralık 2015 tarihlerinde TEPAV’da iki ayrı etkinlik düzenlendi. Etkinlikler çerçevesinde “Ankaralı Girişimcilerin İhtiyaç Analizi” raporu hazırlanıyor.

Toplantılarda girişimcilik ekosisteminin paydaşları, Ankara’da global pazara açılmak, sürdürülebilir girişimleri geliştirmek ve bu ekosistemin geleceğini birlikte tasarlamak amacıyla biraraya geldi.

Etkinliğin ilk ayağında, girişimcilerin gerçek ihtiyaçlarının neler olduğunu, nelere ulaşmakta zorlandığını, girişimcilerin kendi tecrübeleri dinlenerek tartışıldı.

İkinci ayağında ise girişimcilerin gerçek ihtiyaçlarının ne olduğunu, nelere ulaşmakta zorlandığını, girişimcilerin nasıl bir mentorluğa gereksinim duyduğunu Ankaralı girişimcilere yol gösteren mentorların  tecrübeleri dinlenerek tartışıldı.

Ankara ekosisteminde önemli bir etki yaratarak ulusal girişimcilik ekosisteminde ses getireceğine inanılan etkinliklerin çıktısı olarak “Ankaralı Girişimcilerin İhtiyaç Analizi” raporu hazırlanarak, ekosistemin karar verici mercilerine iletilecek.

Etiketler:

Yazdır

« Tüm Haberler