logo tobb logo tobbetu

“Küresel Yönetişim 10 Grubu”nun 2013 Raporu… Kitapta TEPAV direktörlerinden Atila Eralp’in İsrail-Filistin çatışması üzerine bir makalesi de bulunuyor.
Haber resmi
24/04/2013 - Okunma sayısı: 1140

 

ANKARA – Farklı ülkelerden kendi alanlarında etkin 10 kişinin oluşturduğu “Küresel Yönetişim 10 Grubu”nun “Kapsayıcı Çok Boyutluluğun Zorlukları (The Challenges of Inclusive Multilateralism)” başlıklı raporu bir süre önce TEPAV tarafından yayımlandı. Grubu Türkiye’den TEPAV Uluslararası Politikalar Araştırma Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Atila Eralp temsil ediyor.

Küresel Yönetişim 10 Grubu, 4-5 Haziran 2012 tarihinde New York’ta Dış İlişkiler Konseyi’nde (Council on Foreign Relations) düzenlenen “Küresel Yönetişimin Değerlendirmesi Çalıştayı”nın ardından kalıcı bir bilgi ağı oluşturma düşüncesiyle kuruldu. Farklı ülkelerden kendi alanlarında etkin 10 kişi, kalıcı bir bilgi ağı oluşturuldu. TEPAV direktörlerinden Prof. Dr. Atila Eralp, aynı zamanda, grubun bu yılki sekretaryasını yürütüyor. TEPAV tarafından basılan raporda, Profesör Eralp’in Özlem Tür ile İsrail-Filistin çatışması üzerine kaleme alınmış bir makalesi de bulunuyor.

 

Çalışmaya ulaşmak için tıklayınız.

Etiketler:

Yazdır

« Tüm Haberler