logo tobb logo tobbetu

Harvard Üniversitesi'nden Prof. Dani Rodrik, TEPAV'da... Rodrik, TEPAV'ın her yıl çeşitli etkinliklerle geleneksel hale getireceği "Merih Celasun'a Saygı Günü" kapsamında Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunacağı bir anma dersi verecek.
Haber resmi
21/12/2010 - Okunma sayısı: 2905

ANKARA - Harvard Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dani Rodrik, 22 Aralık 2010 Çarşamba günü TEPAV'da düzenlenecek "Merih Celasun'a Saygı Günü" etkinliği kapsamında "Yapısal Dönüşüm ve İktisadi Kalkınma" başlıklı bir sunum gerçekleştirecek.

TEPAV'ın ekonomi politikasında bilimsel düşünceyi temel alarak yaptığı çalışmalarla Türkiye'nin yaşadığı yapısal problemlere önemli çözümler getiren Prof. Dr. Merih Celasun için düzenleyeceği anma gününe katılacak olan Rodrik, bu çerçevede Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.

"Merih Celasun'a Saygı Günü" adı altında gerçekleştirilecek etkinliklere, her yıl dünyanın önde gelen akademisyenleri konuk olacak ve "Merih Celasun'u Anma Dersi" verecek. Türkiye ekonomisinin önemli bir sorunun ele alınacağı anma dersinin ilk konuğu, Harvard Üniversitesi'nden Prof. Dani Rodrik olacak. Rodrik'in sunumu "Yapısal Dönüşüm ve İktisadi Kalkınma" başlığını taşıyor.

Etkinlik, anma dersinin ardından öğrenci ve meslektaşlarının Prof. Dr. Celasun için yapacağı anma konuşmalarıyla devam edecek.


"Merih Celasun'a Saygı Günü" hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

 

 

 

 

Yazdır

« Tüm Haberler