logo tobb logo tobbetu

Halkın Politika Süreçlerine Katılımı İçin Kamuya Üç Modüllü Eğitim… TEPAV’ın yürüttüğü “Stratejik Planlama ve Politika Geliştirmede Katılımcılık Projesi” kapsamında kamu kurumlarına “planlama”, “iletişim” ve “teknikler” anlatılacak.
Haber resmi
14/10/2011 - Okunma sayısı: 3377

ANKARA - TEPAV tarafından İngiltere Büyükelçiliği fonuyla yürütülen ve ana yararlanıcısının Kalkınma Bakanlığı olduğu “Stratejik Planlama ve Politika Geliştirmede Katılımcılık Projesi” kapsamında kamu kurumlarına bu kez üç modüllü bir eğitim programı düzenlenecek.

TOBB – Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Tesisler’de 17-21 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitimler, “planlama”, “iletişim” ve “teknikler” başlıklı modüllerden oluşuyor. Eğitimlerde yer alan her üç modül de katılımcıların, kamusal katılımla ilgili karşılaştıkları zorlukları grup çalışmasıyla araştırmasına imkan veren deneysel bir öğrenme ortamı oluşturacak şekilde aktarılacak.

Eğitimler Avrupa, Kuzey Amerika, Avustralya ve Asya’da kamusal katılım konusunda sertifikasyon sağlayan “Kamusal Katılım Uygulamacıları Uluslararası Derneği (International Association for Public Participation - IAP2)”nden Vikki Hilton tarafından verilecek. Katılımcılar, eğitim sonunda her bir modül ile ilgili olarak uluslararası tanınırlığı olan IAP2 Kamusal Katılım Sertifikası almaya hak kazanacak.

 

 

Yazdır

« Tüm Haberler